
آموزش ثبت نام، احراز هویت در صرافی کوکوین (KuCoin)
63 بازدید بازدید
وقتی میخوایم وارد یک مکان یا شهر جدید بشیم، باید از آدرس مکان خاصی که مد نظرمون هست آگاه باشیم. هر وبسایت در اینترنت آدرس خاصی داره. این آدرس به شکل آی پی در قالب ۱۲۳.۱۲۳.۱۲۳.۱۲۳ هست. پس اگر بخوایم یک سایت رو پیدا کنیم لزوما باید این اعداد به خصوص در مرورگر وارد بشه. برای راحت شدن این کار، هر وبسایت یک نام منحصر به فرد داره که به این آی پی متصل هست و وقتی این نام وارد میشه، به آی پی سایت متصل میشه و وبسایت مورد نظر نمایش داده میشه.
این نام، دامین یا Domain هست که بعد از www وارد میشه. دامین هر وبسایت منحصر به فرد هست و فقط یک بار قابلیت ثبت یک دامین وجود داره. هر دامین از دو بخش تشکیل شده، بخش اول، نام منحصر به فردی هست که شما برای وبسایت خودتون انتخاب میکنین. این بخش باید کوتاه و خاص باشه. بهتره این بخش با دقت انتخاب بشه چون امکان تغییرش وجود نداره. این قسمت نشان دهنده ماهیت کسب و کار شماست. در عین کامل بودن باید کوتاه و مختصر هم باشه. قسمت دوم نشان دهنده کاربرد و ماهیت سایت هست و پسوند دامین نامیده میشه.
دامین های com , net , info و org دامین های پراستفاده محسوب میشن.
دامین com که از کلمه commercial گرفته شده، بیشتر برای سایتهای تجاری که با خرید و فروش سروکار دارن استفاده میشه.
دامین org که مخفف organization هست و معمولا مربوط به موسسات و سازمانها هست.
دامین net بیشتر در وبسایتهایی به کار گرفته میشه که ماهیت اطلاع رسانی داشته باشن. این پسوند از کلمه network گرفته شده.
ازدامین info هم که مشخص هست و از کلمه information گرفته شده که وبسایتهایی که در حوزه اطلاع رسانی فعالیت دارن، میتونن از این پسوند استقاده کنن.
دامین چیست
irهم یکی ازدامین هایی هست که مخصوص کشور خودمون هست. برای ثبت دامین ir باید در سامانه ایرنیک با آدرس www.nic.ir ثبت نام کنین تا امکان ثبت دامنه مورد نظرتون بوجود بیاد.
برای ثبت دامین شما میتونین از طریق یکی از شرکتهای سرویس دهنده هم استفاده کنین، در حقیقت این شرکتها برای خرید وکیل شما میشن و کارهای لازم برای ثبت دامین وبسایت شما توسط این شرکتها انجام میشه.
دیدگاه خود را ارسال نمایید